Rendezvények < Hírek | Magyar Betonelemgyártó Szövetség

Menü
Belépés felhasználóknak
Felhasználónév:

Jelszó:

Emlékezz rám!

 

[2009-10-15 14:06]

Neisz Tamásné:Különleges termékek,  – pörgetett beton technológia 

Fejes István: Fenntartható fejlődés, innovatív megoldások a vasbetontermék előregyártásban

 Márkus Ferenc:Előregyártott  - vasbetonszerkezetek, korszerű kapcsolati kialakításai

Knébel István: TEKLA Structures software alkalmazása az előregyártott vasbetonszekezetek tervezésében

Joó Attila és Kollár László: Tartószerkezetek földrengési méretezésének hazai kérdései az előregyártott szerkezetek tekintetében

Tovább...

2009. október 8-9. Szabadkán tartand konferencia célja, hogy összegyűjtsön minden résztvevőt az előregyártott vasbeton építkezési mód alkalmazása terén. Ezen alkalommal lehetőség nyílik bemutatkozásra az előregyártott szerkezetgyártóknak, a gyártási és szerelési szegédeszközöket biztosítóknak, valamint a tervezőknek és kutatóknak a szakma terén. Az új tech-nológiai megoldások, kutatási és kisérleti eredmények, tervezett és kivitelezett épületek bemutatása és kölcsönös szakmai ta-pasztalatok cseréje.


Tovább...

A 2005-ben indult Konferencia-sorozat, a „Central European Congress on Concrete Engineering“ (Közép-Európa-i konferencia a mérnöki betonépítésről) a második köréhez érkezett.


Tovább...

A kongresszus fő címe: "Vasbetonépítés lakókörnyzetünk fejlesztéséért"
"Concrete Engineering in Urban Development"


Tovább...

Három évvel ezelőtt az osztrák betonelem gyártó szövetség, a VOEB kezdeményezte, hogy legyenek rendszeres találkozásai a Közép- és Délkelet Európa betonelem gyártóinak. 2006-ban Ráckevén a Magyar Betonelem gyártó Szövetség, a MABESZ rendezte a találkozót, idén a román szövetség Kolozsváron, 2007 nov. 9-10-én.


Tovább...