Szabványhíradó < Hírek | Magyar Betonelemgyártó Szövetség

Menü
Belépés felhasználóknak
Felhasználónév:

Jelszó:

Emlékezz rám!

Magasépítési létesítmények ellenőrző erőtani számítása az MSZ EN szerint. Tájékoztató a magasépítési létesítmények ellenőrző erőtani számítása MSZ EN szabványok szerint (Eurocode) című könyvhöz


Tovább...
image

"Közös felelősségünk, hogy a mérnöktaársadalomban tudatosítsuk, hogy az érvényesülés egyetlen módja, az alapos felkészülés az európai követelményrendszer mielőbbi befogadására. Alapvető szemlélet váltásra van szükség."


Tovább...

A 10-es kiadású program folyamatosan frissül, amint megjelennek a haza Nemzeti Mellékletek. Ameddig nincs egy adott méretezéssel kapcsolatos szabványnak Nemzeti Melléklete, addig a program az ún. ajánlott értékekkel számol, de amint megjelennek a hazai paraméterek, úgy azok a programban átvezetésre kerülnek, és ingyenes javítócsomagok formájában hozzáférhetőek lesznek.


Tovább...

MÓDOSÍTÁSI JAVASLAT az MSZ EN 1990:2002/A1 szabvány nemzeti mellékletéhez


Tovább...

A Magyar Mérnöki Kamara Tartószerkezeti Tagozata, a tartószerkezet tervezők Eurocode-ok alkalmazására való felkészítése érdekében mindegyik EC-hez legalább egy tervezési segédletet, példatárat jelentet meg. Terveink szerint 2010. március 31-ig mindegyik könyv megjelenik. <BR><BR>Eddig az alábbi három könyv jelent meg.


Tovább...