Rendezvények < Hírek | Magyar Betonelemgyártó Szövetség

Menü
Belépés felhasználóknak
Felhasználónév:

Jelszó:

Emlékezz rám!

A korábbi évek hagyományához híven az Építők Napja központi ünnepségének előkészítésében – az építésügyi ágazat több más szakmai szervezetével karöltve – az Építéstudományi Egyesület és Kassai Ferenc, a BPMK elnöke és a MMK alelnöke aktív szervezőmunkájával valósult meg.  Az idei díjátadót 2013. június 7.-én  - a szokásoknak megfelelően - a budapesti Vasas Szakszervezetek Székházában rendezték meg.


Tovább...

Március 01-én egész napos szakmai szimpóziumot tartott a Magyar Betonelemgyártó Szövetség, az előadások befejezése után komoly vita alakult ki az iparág jövőjéről.

 


Tovább...

Ugye Ön is szeretne minél előbb ésszerű, hatékony kiutat találni az elmúlt évek válságából? „Hogyan tovább építőipar? – Környezettudatos és energiatakarékos felújítások” című konferenciánkon segítünk Önnek megtalálni a választ kérdéseire. Megnézzük, hogy az építőiparban milyen eszközöket, lehetőségeket érdemes megragadni a versenyképesség növelésére. Nem csak a szakmai újdonságokkal ismertetjük meg, hangsúlyt helyezve a környezettudatos és energiatakarékos felújításokra, de a pénzügyi lehetőségeit is számba vesszük!


Tovább...

2010. május 20. TERC Irodaház Budapest, Pillangó park 9., – 9 óra--15, 30 között


Tovább...

A Csíksomlyón évenként megrendezésre kerülő ÉPKO konferencia idei dátuma 2010. június 3-6. lesz.Az érdeklődők kérem jelezzék részvételi, ill. előadási szándékukat a szervezők felé az emt@emt.ro e-amil címen.