MMK hírek < Hírek | Magyar Betonelemgyártó Szövetség

Menü
Belépés felhasználóknak
Felhasználónév:

Jelszó:

Emlékezz rám!

A Statikus Hírlevél négy számot ért meg 2008.-ban. Nagy szomorúságomra nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Arra számítottam, hogy a élni fogtok a lehetőséggel,aktívan részt vesztek a szakmai nyilvánosságnak ezen a fórumán. Nagyon sok levelet kaptam. Egyetlen egy sem volt, amelyik akárcsak feleslegesnek tartotta volna a Hírlevelet. Inkább bíztattak, és örültek a Hírlevélnek, várták a következő számot. És itt is volt a vége. Nemhogy magától nem küldött senki közlendő anyagot, hanem kérésre sem, és akkor sem, ha megígérte, hogy írni fog. Ez nagyon elkeserített. Nem a Hírlevél „kudarca” miatt, hanem azért, mert nem egy másik fórummal szemben maradt alul, ilyen ugyanis nincs, hanem a saját ügyetlenségünk, kommunikációs képtelenségünk miatt. Különösen azért, mert az építészeknek számos megjelenési lehetősége van, és élnek is vele. Hány és hány helyen fényezik magukat! Mi meg képtelenek vagyunk arra, hogy húsz sort írjunk magunkról. Pedig lenne miről beszélni. Mondjuk az Eurocode, a tervellenőrzés, a tervezési díjakról már nem is beszélve. <BR>Összeszedtem magam, teszek egy kísérletet az újraindulásra. Ne csak szurkoljatok! Ahogy a piacot látom, most időtök is lesz.


Tovább...

Nemcsak általában fogalmazták meg javaslataikat, hanem konkrét programmal rukkoltak elő a mérnöktársadalom képviselői a Heti Válasz és a Mérnök Újság csütörtöki konferenciáján, amit többen "nemzeti mérnöki csúcsként" emlegettek. A tanácskozáson tíz pontban foglalták össze a Magyar Mérnöki Kamara és más szakmai szervezetek közös "kormányprogramját".


Tovább...

Előkészítő anyag MMK közgyűléshez


Tovább...

STATIKUS HÍRLEVÉL 1. évf. 4- szám


Tovább...

BARSINÉ DR. PATAKY ETELKA (Európai Néppárt - Európai Demokraták) parlamenti felszlalása Mérnök Kamara tárgyában 2009.05.12.


Tovább...