Mabesz által tartott képzések < Hírek | Magyar Betonelemgyártó Szövetség

Menü
Belépés felhasználóknak
Felhasználónév:

Jelszó:

Emlékezz rám!

A SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar MABESZ képzési programjában résztvevő osztályát fogadta Sziklai Zoltán, majd egy rövid bevezető után a diákoknak bemutatta a vasúti aljak gyártási folyamatát és a pörgetéses technológiával készülő lámpaoszlop gyártását. A diákok megismerhették a zsaluelőkészítés, vasalás, szerelvényezés és az öntés folyamatát. Megbeszélhették a termékterveken található jelek, részletek és leírások jelentőségét. Betekintést kaptak a pörgetéses gyártási folyamatba. Megtekintették a tárolás körülményeit és a termékek kiszállítási folyamatát.


Tovább...

ELŐADÓK

Dubróvszky Gábor, Dr. Hajtó Ödön, Horváth Zoltán, Kókai József, Miskéri Szabolcs, Polgár László, Prekopcsák Mihály, Sebes Márton, Szarka Szabolcs, Szigeti Csaba, Sziklai Zoltán, Torma István, Zimmermann Zoltán

 


Tovább...

A SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar az együttműködésünket magasabb szintre emelte.

Az általunk javasolt és egyeztetett tematika alapján 14 héten keresztül az ÉPÍTÉS IPAROSÍTÁS tárgy keretében tartjuk előadásainkat.


Tovább...

2014 szeptemberben megkezdődik a MABESZ-SZIE egyezség alapján létrejött C típusú választható szemeszter a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Karon.


Tovább...

A Magyar Betonelemgyártó Szövetség kezdeményezte, hogy a beton és vasbeton elemgyártás nagyobb fórumot kapjon a felsőoktatásban.


Az YBL-MABESZ együttműködése az Ybl Miklós Építéstudományi Kar Kari tanácsának döntése alapján hivatalos lett.


Az ELŐRE GYÁRTOTT BETON ÉS VASBETON SZERKEZETEK című választható tárgy a főiskolán 2014 szeptember 01-vel elindul.


Tovább...