Hírek < Hírek | Magyar Betonelemgyártó Szövetség

Menü
Belépés felhasználóknak
Felhasználónév:

Jelszó:

Emlékezz rám!

A Magyar Szabványügyi Testület április 1-én teszi közzé az MSZ 4798:2016 Beton. Műszaki követelmények, tulajdonságok, készítés és megfelelőség, valamint az EN 206 alkalmazási feltételei Magyarországon szabványt, amely tartalmazza az MSZ EN 206:2014 Beton. Műszaki feltételek, teljesítőképesség, készítés és megfelelőség szabvány szövegének magyar nyelvű változatát és ehhez hozzárendelve a magyarországi alkalmazási feltételeket, valamint hasznos segédleteket, ugyanakkor helyettesíti a tíz éven át eredményesen alkalmazott MSZ 4798-1:2004-et.


Tovább...

Örömmel tudatjuk látogatóinkkal, hogy 2016.01.04-ei dátummal 2 új Pártoló Taggal bővült a Magyar Betonelemgyártó Szövetség.

Az Avers Fiber Kft. és a Peikko Magyarország Kft. azzal a nem titkolt szándékkal csatlakozott szövetségünkhöz, hogy a kitűzött céljaink elérésében segítséget nyújtson, továbbá az oktatásban, betonnépszerűsítésben és szakmai érdekképviseletben megkezdett munkánkat tevékenyen támogassa.


Tovább...

A 2015. április 1-én megtartott közgyűlés Vass Zoltánt, a FERROBETON Zrt. vezérigazgatóját egyhangúan választotta meg a MABESZ elnökévé.


Tovább...

„Minden építés alapja 2015” – Betonpályázat tervezőknek

A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) a Magyar Betonelemgyártó Szövetséggel (MABESZ) karöltve új, országos, nyílt pályázatot hirdet, hagyományteremtő céllal – „Minden építés alapja 2015” – Betonpályázat tervezőknekcímmel.


Tovább...

Műszaki Irányelv MI 24803-7:2015 – Épületszerkezetek megjelenési módjának előírásai

Kiadó: Magyar Betonelemgyártó Szövetség

Szerkesztő: Szabvány és Minőség Kft.


Tovább...