Újságcikkek < Hírek | Magyar Betonelemgyártó Szövetség

Menü
Belépés felhasználóknak
Felhasználónév:

Jelszó:

Emlékezz rám!

dr. Kiss Zoltánt, a Kolozsvári Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karának professzorát választották tanszékvezetőnek.


Tovább...

Magyar Építéstechnika 2007/9 számában jelent meg "Beton és Szerkezettervezés" címmel Polgár László írása.


A Ferrobeton Rt.-vel ismerkedtek a Híd Egyesület tagjai az Üzletemberek Klubjának rendezvényén. A volt BVM helyi gyára a privatizációt követően jelentősen bővítette piacait, és már a határokon túl is vannak érdekeltségeik.

 


Tovább...

"Ha egy főbenjáró bűn büntetés nélkül marad, akkor szétesik, hazuggá, sunyivá és kisszerűvé válik a közösség. Talán éppen az volna a legfontosabb feladatunk, hogy egy ilyen jellegű szembenézést, fájdalmas katarzist elindítsunk. " Jakab György


Tovább...

A globalizált világunkban tovább bővült az áruválaszték. A fogyasztónak, esetünkben az építtetőnek egyre nehezebb eligazodnia a lehetséges megoldások között. A számításba jöhető megoldások elemzése mellett sokszor érdekesebb lehet a valóság elemzése, hol, mikor melyik megoldást választották az építtetők egy-egy konkrét épület esetében. Ma már szinte korlátlan az információkhoz a hozzáférés lehetősége, a magyar építő ipar is egyre többet vállalkozik külföldön is, főleg Kelet- és Délkelet Európában, így lehetőség van az elmúlt évek födémépítési gyakorlatának elemzésére.


Tovább...